Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

27-03-2024

Obert el termini per sol·licitar el servei de transport escolar pel curs 2024 - 2025

Potser t'agradaria compartir...

Obert el termini per sol·licitar el servei de transport escolar pel curs 2024 - 2025

El Departament d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Penedès ha obert el període per sol·licitar el servei de transport escolar pel curs 2024 – 2025.

El servei de transport escolar ofereix dos viatges per alumne i dia, que es corresponen  amb l’hora d’inici i de finalització de les classes.  

El servei pels alumnes d’ESO escolaritzats al centre que els pertoca per mapa  escolar tenen el servei gratuït, com és el cas de l’alumnat empadronat a Sant Jaume dels Domenys que cursarà els estudis a l’Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès, el de referència per al municipi. 

Pels alumnes d’infantil, primària, d’ESO fora de mapa escolar i d’estudis postobligatoris, el servei és de pagament (30 €/mes – d’acord amb la taxa de l’Ordenança fiscal reguladora publicada al BOPT núm.117, inserció 118-0515, de 18 de juny).  

El tràmit es pot fer preferentment de forma telemàtica a través de la Seu electrònica del Consell Comarca del Baix Penedès, o també presencialment, a l’Oficina del Consell Comarcal (Plaça el Centre, 5 del Vendrell). En aquest cas, cal demanar cita prèvia a través del web del CCBP o per telèfon al 977 15 71 71 en horari de 9 a 14 h.  

La documentació necessària per a nous usuaris/àries és:

• Volant empadronament alumne 

• Llibre de família 

• DNI/NIE/Passaport alumne

• DNI/NIE/Passaport del pare/mare/tutor legal

• Certificat de titularitat bancari (només en el servei de transport no obligatori/de pagament)

Per a usuaris/àries actuals del curs 2023 – 2024:

• Usuaris d’ESO : volant d’empadronament actual

• Usuaris d’infantil/primària: si no hi  ha cap canvi en la situació personal o dades bancàries no caldrà aportar cap documentació

En cas de custòdia compartida cal adjuntar sentència i calendari dels dies que utilitzarà el servei. En cas de necessitar dues línies diferents s’haurà de fer una sol·licitud per cada línia i es pagaran per separat, amb les corresponents reduccions per germans. 

Potser t'agradaria compartir...